Acrobat Kft.

Ügyvezető: Horváth Krisztián

Elérhetőség: krisztian@cegespolo.eu

Az Acrobat Kft. a 2010-ben alapult. Főtevékenységünk Egyéb textiláru gyártása m.n.s. (TEÁOR: 1399’08). Az Acrobat Kft., mely online felületünkön cegespolo.eu néven működik, meghatározó gépi hímző, promóciós textil, illetve munkaruha kereskedő vállalkozás az országban. Nagyvállalatok és KKV-k emblémázott textil beszállítói vagyunk. Gyártási rendszerünk lehetővé teszi nagy, és közepes mennyiségű céges póló megrendelések gyors teljesítését. Annak ellenére, hogy az alkalmazott eljárások jelentősen eltérhetnek, az általunk készített logók ismertetőjele a kiváló esztétikai megjelenés és a tartósság.

A cegespolo.eu a megrendelők céges logójával ellátott ruházati termékek gyártását végzi, melyek között a női és férfi munkavállalók részére az alábbi modellek találhatóak meg:

  • ingek
  • galléros pólók
  • pulóverek
  • pólók
  • kabátok
  • mellények
  • munkaruházatok
  • baseball sapkák
  • törölközők

A vállalkozás megalapításától kezdődően az ügyvezetői feladatokat Horváth Krisztián, mint a vállalkozás 100 %-os magyar tulajdonosa látja el. Az Acrobat Kft. székhelye Veresegyházon, valamint rendelkezik egy fiókteleppel a Nógrád megyei Kazár településen.

A vállalkozás kezdeti éveiben 1 fő munkavállalóval működött. A növekvő megrendelések, illetve az ez által szükségessé vált kapacitásbővítés hatására jelenleg 4 fő munkavállalót foglalkoztat. Az árbevétel a kezdetek óta folyamatosan növekvő tendenciát mutat. A vállalkozás nem csak a hazai számára, hanem a külföldi piac számára is készít ruházati termékeket, melynek köszönhetően jelenleg a referenciáink között megtalálható: a KEL Struktur GmbH, a BZ Gardens, és a TV2 csoport is.

Az Acrobat Kft. megalapításakor alapvető szempont volt a kifogástalan minőség, a vevőközpontú magatartás, a megbízhatóság és a tervezhetőség. Ehhez olyan technológiai hátteret igyekeztünk kiépíteni, amely minden igénynek megfelel, biztosítja a professzionális kivitelezést és végeredményt, hogy minden ügyfelünk olyan céges pólót kaphasson készhez, ami maximálisan illeszkedik profiljához. Az általunk alkalmazott világszínvonalú gépi hímzési technológia nem okoz kárt az anyagban és a hímzés minőségének köszönhetően ellenáll még a 90 C°-os hőmérsékletű mosásnak is.

Számunkra lényeges, hogy milyen visszajelzéseket kapunk partnereinktől, kíváncsiak vagyunk véleményükre és észrevételeikre. Örülünk minden megkeresésének vagy értékelésnek, hiszen ezek hozzájárulnak cégünk fejlődéséhez. A vásárlóinknak nagy biztonságot ad, hogy éveken keresztül stabilan ugyanazt a színvonalat tudjuk gyártani.

Hiszünk abban, hogy termékeinkkel és hímzéseinkkel nem csak egy ruhadarabot, hanem értéket és minőséget is tudunk nyújtani partnereink számára. Szeretnénk személyre szabni az elképzeléseiket, melyeknek alappillére az igényesség és a színvonalas kivitelezés. Ennek eléréséhez mindig is igyekeztünk olyan bázist találni, ami megbízható, stabil és illeszkedik a mi elvárásainkhoz is, vagyis magas minőségű alapanyagokkal és márkákkal dolgozunk már évek óta.

Comments are closed.