Extrakt-Bau Kft.

Ügyvezető: Prekker István

Elérhetőség: prekker@extrakt.t-online.hu

Az Extrakt-Bau Kft. 1998-ban alakult, melynek székhelye Sopronhorpácson, a fióktelepek a Győr-Moson-Sopron megyei Lövő községben, valamint a Vas megyei Hegyhátszentjakabon találhatóak.

Cégünk főtevékenysége folyadék szállítására szolgáló közmű (csatorna, esővíz, ivóvíz hálózat) építése (TEÁOR: 4221 '08). Az Extrakt-Bau 100%-ban magánszemélyek tulajdonában áll, akik magántőkéből indították útjára a mélyépítő vállalkozást.

Társaságunk célja vevőink teljes körű kiszolgálása minőségi gépekkel és szolgáltatásokkal annak érdekében, hogy megerősítsük piaci pozíciónkat és megőrizzük partnereink bizalmát.

Tevékenységi körünkbe vízi-közműépítés, útépítés, szállítmányozás és aszfaltburkolatok megépítése tartozik. Jelenlegi gépparkunk alkalmas bontásra, csőhálózat lefektetésére, és munkaterület (föld, út, aszfaltburkolatú utak) helyreállítására is.

Mivel minden szükséges munkafolyamatot el tudunk végezni saját gépeinkkel (az aszfalt előállításán kívül), ezért a komplett beruházások révén a fajlagos költségek alacsonyabbak, mintha minden szolgáltatás elemet külön kellene igénybe vennie a megrendelőknek.

A bővülő szolgáltatási kör révén a cég az árbevételét 2016-ról 2017-re megduplázta, és az utóbbi szintjét 2018-ban is tartani tudta. Az eredmény jelentős részét a cég fejlesztésére és a géppark bővítésére fordítjuk, mely által javítani tudjuk termelékenységünket, jobb minőségben és képesek vagyunk rövidebb határidővel teljesíteni a megrendeléseinket, valamint csökkenteni az alvállalkozóktól való függőségünket.

Kiemelten fontos számunkra a vevői elégedettség, előlegfizetést nem kérünk és csak a munkák befejeztével tartunk igényt a vevői ellenszolgáltatásra. Szakszerű munkavégzésünk révén sok pozitív visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől, melyek alapján bizakodóan tekintünk előre az előttünk álló időszakra.

A folyamatos fejlesztések révén vállalkozásunk alkalmas lesz az újabb technológiát alkalmazó gépekkel gyorsabb, de jó minőségű munkák elvégzésére, a piacon jelenlévő más vállalkozásokhoz képest versenyképesebb lesz és piacvezetővé válhat.

 

Comments are closed.