Metalpack Kft.

Ügyvezető: Klippel Henrik

Elérhetőség: iroda@metalpack.hu

Vállalkozásunk, a Metalpack Ipari és Kereskedelmi Kft. 1989-ben alakult, 100%-ban magántulajdonú magyar cég. Cégünk főtevékenysége a fémszerkezetgyártás, ezen belül is egyedi acélszerkezetek tervezésével, gyártásával, szerelésével, típus acélszerkezetű csarnokok gyártásával, szerelésével, homok-, és szemcseszórással, elektrosztatikus porfestéssel, műanyag fröccsöntéssel, vákuumformázás munkálatokkal, famegmunkálással foglalkozik.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit kielégítve, hosszú távú kölcsönös előnyökön álló együttműködéseket építsünk ki.

Telephelyünk 6326 Harta, Kékesi u. 88. (hrsz. 1726/11 és hrsz. 1726/12), a gyártásra alkalmas csarnokok alapterülete jelenleg 4.800 m2, ami az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíthető.

A szervezet termékportfólióját tekintve az utóbbi években a reklámeszközök és fa-fém bútorok gyártása területén sikerült a piaci részesedésünket és a partnereink számát növelnünk. Megrendeléseink 80%-a külföldről érkezik, az üzemeinkből kikerülő késztermékek minőségi színvonala a külföldi partnerek által előírt magas szintű követelményeknek is megfelel. A fém kínáló-állványok és a fa-fém bútorok gyártásában is az alacsony árainknak és rugalmas üzletpolitikánknak köszönhetően folyamatosan növelni tudjuk eladásainkat.

Tevékenységünk az alábbi munkákra terjednek ki:

  • lézervágás
  • plazmavágás
  • stancolás
  • élhajlítás
  • szerkezeti munkák: acél szálanyagból, lemezből, lapos acélból és rozsdamentes anyagból
  • acélszerkezetek tervezése, gyártása, kivitelezése
  • elektrosztatikus porfestés - RAL színskála szerint, valamint különleges, metál, struktúr, dombor és antik színekben (~ 1500 m2/nap)
  • famegmunkálás – bútorlapból, fából és rétegelt lemezből különféle állványok, polcok, bútorok tervezése és készítése

Gyártmányaink sokszínűségének köszönhetően egyedülálló gyártókapacitásunkkal, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, kitűnő referenciáinkkal és elégedett vevőkkel a hátunk mögött állunk ügyfeleink szolgálatára.

Comments are closed.