Rolling Consulting Kft.

Ügyvezető: Kovács Ibolya Krisztina, Veres Attila

Elérhetőség:office@rollingconsulting.hu

A Társaság alapítói és tulajdonosai magyar magánszemélyek, akiknek a BIG FIVE tanácsadó multinacionális cégeknél (PWC, IBM) vezető tanácsadóként szerzett tudásuk és értékes tapasztalataik, valamint a szakmailag felkészült és tapasztalt tanácsadóink adnak hosszú távú stabil alapot a működéshezA Rolling Consulting Hungary1999 óta működik a vezetői tanácsadói piacon, kezdetben HR tanácsadás, Pénzügyi tanácsadás, IT Rendszerek bevezetése szakterületen, majd felismerve az Európai Uniós támogatások és kapcsolódó szolgáltatások iránt növekvő igényeket, 2003 óta kiemelkedő színvonalú Európai Uniós pénzügyi tanácsadássalállunk elsősorban vállalati, de önkormányzati és civil szektorban működő Ügyfeleink rendelkezésére is.

A hatékony és precíz munkavégzés érdekében a munkatársak kapacitásának kihasználtságát utilisation planning technikával, erőforrás-allokálással képezzük, továbbá a CRM és egyéb belső rendszerek alkalmazása nyújt széleskörű támogatást az ügyfélkapcsolat (partnertörténet) menedzseléséhez.

A Rolling Consulting Kft. pályázati szakértői minősített pályázatírók, ami garantálja a szolgáltatásaink magas színvonalát és a szakszerű munkavégzést. Cégünk és pályázati tanácsadóink szerteágazó ismeretekkel és referenciákkal rendelkeznek, mind a fellelhető Európai Uniós, mind a hazai pályázatok esetében. Munkatársaink minden esetben az aktuális feladat fő célját igyekeznek meghatározni és minden esetben a lehető legjobb megoldást megtalálni.

Comments are closed.